EL RESTAURANT

Podrà gaudir d'una oferta gastronòmica amb productes de qualitat basada en una cuina senzilla i de qualitat
donant preferència als productes locals .

Podrà degustar l'autèntica cuina mallorquina , plats elaborats en els quals destaquen els productes de la terra i de mar , una riquesa i varietat que abasta molts sabors que s'expressen en plats com el Llom amb col, el frit mallorquí , arrossos i paelles , els caragols de muntanya , així com els nostres magnífics rostits , perfectes per maridar amb els nostres vins mallorquins , frescos , consistents , complexos , ben estructurats i marcats pel caràcter .

Un lloc que requereix especial menció és la nostra llar de foc ideal per passar una vetllada romàntica al costat del foc en les tardes de tardor i hivern .

 

✧✧

ESDEVENIMENTS I CELEBRACIONS

Estem a la seva disposició per realitzar qualsevol tipus de banquet o celebració oferint-los un servei garantit, tant en la qualitat com en el preu, perquè la seva celebració sigui inoblidable . Disposem d'un espai lliure per a un màxim de cent cinquanta comensals i una zona infantil d'esbarjo, sense oblidar el nostre menjador interior i la facilitat d'estacionament al costat del restaurant .

Expliqui'ns la seva idea , el especial del seu esdeveniment i deixeu-vos sorprendre per la nostra proposta i saber fer fruit d'anys d'experiència.

✧✧